
Penne met pesto kippendijen:
Een receptje waarvan je gaat watertanden.
Zo lekker en makkelijk is dit.
Let op hoe makkelijk je dit kunt maken.
Voor 4 personen heb ik dit gemaakt
Wat heb je nodig:
300 gram penne
400 gram kippendijen in stukjes
1 ui in stukjes
250 ml slagroom (niet opgeklopt natuurlijk)
250 gram kleine tomaatjes
peper en zout
avocado olie
50 gram pijnboompitten (geroosterd)
Klein handje rucola sla
4 eetl pesto
Bak de kippendijenblokjes rondom bruin in een koekenpan met wat avocado olie.
Voeg dan het gesnipperd uitje toe en bak deze even mee.
Kook ondertussen de penne
Ik had nog een rood pepertje liggen en heb deze ook nog even in kleine stukjes gesneden en er doorheen gedaan.
Wij houden wel van wat pit in een receptje.
Daarna voeg je pesto toe en de slagroom en roer dit goed door.
De kleine tomaatjes kun je er nu ook bij doen en als de penne afgegoten zijn ook.
Meng het geheel door elkaar en laat het zo'n 2 minuutjes zachtjes pruttelen.
Proef nog even voordat je het op je bord doet of er nog wat zout en peper aan toegevoegd moet worden.
Eet smakelijk!