Mascarpone pompoendessert:

 

Voor 4 toetjes:

Bakje mascarpone 250

250Gram eiwitten +/- 3 eieren

4 eetlepels pompoen puree

2 Tl Pumpkin Spice. De kruiden van Green gypsy zijn erg lekker. Klik HIER  om ze te zien welke ik gebruik.

Kaneel poeder

Zoetstof naar smaak , ik gebruikte Sukrin icing (klik)

30 Ml volle room Geklopte slagroom

 

Voeg wat zoetstof bij de eiwitten en klop deze stijf totdat ze pieken.

Doe de mascarpone in een kom samen met de volle room de Pumpin spice en de  pompoenpuree voeg er zoetstof naar smaak aan toe. Mix deze tot een luchtig beslag.

Schep er de eiwitten doorheen en meng het goed door elkaar tot er een lekker luchtige substantie is.

Doe het mengsel in een glaasje, spuit er wat verse (suikervrije) slagroom op en bestrooi met wat kaneel.

Dit kan niet misgaan...........Eet smakelijk!!