koolhydraatarme Zadencrackers:

Deze super makkelijke zadencrackers maak je in een handomdraai.
Zo eenvoudig dat deze zijn om te maken, zo lekker en voedzaam ze zijn!
Dus wat ik eingenlijk wil zeggen: 2 vliegen in 1 klap.
Laat mij vooaral weten wat je van deze crackers vond, Ik vind het heel leuk om terug te lezen als iemand ze heeft gemaakt.
Ingrediënten:
• Snufje zout
• 25 gram sesamzaad
• 50 gram zonnebloempitten
• 50 gram pompoenpitten
• 180 ml water
• 125 gram gebroken lijnzaad
Hoe maak je het:
Meng alles door elkaar en laat dit ongeveer een half uurtje staan.
Na een half uur leg je een bakpapier op je werkblad en stort je het zadenmengsel uit en leg hierop nog een bakpapier, dan kun je het makkelijk uitrollen met een deegroller.Rol het deeg uit todat het overal even dik is en dat het een rechthoekige vorm heeft.
Verwijder de bovenste laag bakpapier en bak de crackers op een bakplaat op180 graden in ongeveer 25 min. Snijd de crackers na het bakken in gelijke stukken en laat ze afkoelen. Als de crackers nog niet droog genoeg zijn kun je ze na het doorsnijden nog even omkeren en aan de andere kant een aantal minuutjes bakken. Daarna kun je ze beleggen met wat je maar wilt.
Eet smakelijk!