Dit is zo'n leuk feestelijk koolhydraatarm gerechtje, dat ik het jullie niet wil ontnemen om dit niet te plaatsen.

Als je een keer een feestje hebt, of een tapas plankje wil maken voor je gasten, dan zouden deze zeker niet misstaan op een mooie borrelplank.

 

Ingrediënten:

 

1,5 koolhydraatarme warp (klik)

200 gram half om half gehakt,

kruiden van Jonnie boer (piccadillo)

Himalayazout (klik)

Half gesnipperd wit uitje

1 Jalapenos pepertje

Klein bakje crème fraîche

Wat geraspte kaas

200 gram in stukjes gesneden ontbijtspek

Santa Maria salsa (zero suger)

 

 

Neem een muffintray (ik heb deze gebruikt).

Snijd je wrap in vier gelijke stukken.

Het gehakt heb ik gekruid met de kruiden van Jonnie boer, met een snuf Himalaya zout, omdat de kruiden van Jonnie boer zoutloos zijn. Het gehakt bak je in een koekenpan met wat roomboter.

Vet je muffintray wat in met boter of olijfolie.

Leg de stukken wrap 1 voor 1 in de muffintray en vul deze met het gehakt.

Verdeel het uitje dat je gesnipperd hebt er overheen.

Daarna een plakje Jalapenos pepertje, een lepeltje crème fraîche, wat geraspte kaas en een paar snippers van je ontbijtspek.

Zet ze in een voorverwarmde oven 15 min op 180 graden maaarrrrrr…… houdt ze in de gaten, want elke oven is anders (en ik kan het weten hihi).

Je kan ze serveren door een klein schaaltje te vullen met de heerlijke salsa van Santa maria (zero suger).

 

Eet smakelijk!